Lerend Netwerk

Als professional heb je je hart liggen bij het werk dat je doet. Of je nu veel of weinig ervaring hebt in je vakgebied, van tijd tot tijd kom je voor vragen te staan waar je niet gelijk het antwoord op hebt. Je merkt dat ondanks hulp van collega’s je niet verder komt dan je eigen patronen en perspectief. De waan van de dag overheerst en er is geen tijd om op onderzoek uit te gaan.

Met en van elkaar leren door slim verbinden

In een lerend netwerk komen vak professionals samen die zichzelf uit blijven dagen. Gelijkgestemden die een frisse blik willen houden in hun werkveld. Zij wisselen kennis, ervaringen en ideeën met elkaar uit. Door vanuit verschillende contexten vakspecifieke vraagstukken te bespreken, worden nieuwe mogelijkheden onderzocht en zetten collega’s in de regio elkaar aan om te blijven groeien en ontwikkelen in het vakgebied en als professional.   

In de praktijk?

Een lerend netwerk is een groep van maximaal acht professionals van verschillende bedrijven uit een specifieke vakdiscipline. De groep komt vijf keer per jaar samen van 15.00-19.00 uur op één van de bedrijfslocaties van de deelnemers. De deelnemers bepalen met elkaar welke thema’s en vraagstukken ze willen bespreken. Het lerend netwerk wordt begeleid door een externe facilitator. De facilitator is bekend met het vakgebied en begeleidt de groep in de voorbereiding en uitvoering van de bijeenkomsten.

Heb je vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Je kunt ons ook volgen via LinkedIn